Karriär

Intervjuer Gör Din Blogg Mer Intressant

on

Innehåll på din hemsida i form av blogginlägg och andra kortare texter kan skapa ett större intresse för din hemsida och verksamhet. Det hjälper till att sökordsoptimera din hemsida och bjuder in besökare att återkomma om de hittar något de intresserar sig för. Hur ofta uppdaterar du din hemsida med text?

De flesta personliga tränare lägger alldeles för lite tid på att uppdatera bloggen på sin hemsida med relevant innehåll. Vi har skrivit några inlägg om det tidigare, men vi vill verkligen understryka hur viktigt det kan vara.

Sannolikheten att en besökare återkommer till din hemsida ökar betydligt om du är villig att dela med dig av dina kunskaper. Du behöver inte ge ut dina största hemligheter, några korta texter om vad du gör för övningar eller äter för mat och framförallt varför du gör just de övningarna och äter de råvarorna räcker och kan skapa ett stort intresse hos dina besökare och få dem att återkomma igen och igen.

Förutom att dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper kan du även dela med dig av andras. Precis som de större kosttillskottsföretagen och leverantörer av andra träningsrelaterade produkter lägger upp intervjuer eller har gästbloggare kan även du ha intervjuer med ”kollegor”, konkurrenter och andra människor som är relaterade till branschen.

Känner du en sjukgymnast, en läkarstudent, en akupunktör eller vem som helst som kan tillföra något till din hemsida så var inte blyg att fråga dem. Det behöver inte vara några noveller utan kan endast vara ett par specifika frågor som kan vara av intresse för dina besökare och befintliga kunder.

De kanske till och med kan rekommendera dig och understryka hur duktig du är på en det ena eller det andra, li,som du kanske kan göra något för dem.

Fyra till åtta frågor som är utformade på ett spännande sätt räcker gott. Vill du vinkla dem på något sätt, kör på, vill du fråga om generella saker, gör det med. Efterhand märker du vad som är mer eller mindre intressant och vilka frågor som skapar mer eller mindre intresse från besökare.

About Oskar Nätt

Oskar är webbredaktör för Personal Trainer Magazine sedan 2015. Studerar försäljning och marknadsföring och har tidigare arbetat med Iron Man Magazine.

Recommended for you

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *